Houdbare Vleesworst 100% Paard
Extra informatie
gewicht | 400 gr., 400 gr. + DM, 800 gr, 800 gr. + DM, 24×400 gr, 24×400 gr. + DM, 12×800 gr., 12×800 gr. + DM |
---|
+ DM = met DailyMeat Etiket
Deze houdbare worsten zijn een gezond alternatief voor complete diepgevroren verse worsten. Dus geen last meer van een te volle vriezer, want deze worsten zijn geopend max. 2-3 dagen in de koelkast houdbaar!
De worsten zijn een complete maaltijd en geschikt van puppy tot volwassen hond. De worst bevat alle (essentiële) dagelijkse voedingstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die een hond nodig heeft en ze zijn licht verteerbaar.
De houdbare worsten zijn gemakkelijk te snijden, kruimelen niet en hebben geen gelei aan de randen. Hierdoor zijn de worsten tevens ook ideaal te gebruiken als trainingssnack en/of tussendoortje. De worsten zijn ook handig voor op vakantie of wanneer u de diepvriesworsten bent vergeten te ontdooien.
Samenstelling
De houdbare worsten zijn niet alleen heel erg gezond, maar ook onweerstaanbaar lekker. Dit komt omdat onze houdbare worsten, net zoals onze diepvries worsten, 100% naturel zijn en worden gemaakt van hoogwaardige verse ingrediënten.
De worsten worden samengesteld aan de hand van de volgende richtlijn:
95% vlees, 4% rijst & 1% vitaminen en mineralen. ( A-E- D3- B1- B2-B6-B12- Foliumzuur, Calcium )
Vlees bestaat uit: 55% Spiervlees, 20% Orgaanvlees, 20% gemalen bot van het dier.
Botten hebben een natuurlijke calciumbron.
Voor de samenstelling wordt uitsluitend gebruik gemaakt van één
diersoort, hierdoor bestaan de worsten uit één eiwitbron. Dit komt ten
goede voor honden met allergieën. Verder zijn de worsten vrij van gluten,
kleurstoffen, conserveermiddelen en andere toevoegingen!
Houdbaarheid
De houdbare worsten kunnen, in tegenstelling tot de diepvriesworsten, 18 maanden buiten de koelkast bewaard worden. Dit komt omdat de houdbare worsten gestoomd zijn. De worsten moeten wel op een donkere en droge plek worden bewaard. Na openen zijn de worsten ongeveer 2-3 dagen houdbaar in de koelkast.